B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 29. december 2007.

Det er meget vigtigt, du finder et roligt sted, hvor du fredeligt kan lægge en effektiv plan, så du kan nå de mål, du har sat dig.
Du er langt bedre end de fleste til at vurdere styrken af andres koncepter og ideer - og så udnytte dem til din egen fordel.
Du kan løse en vigtig sag ved at gå i en anden retning end nu. Du skal rydde forhindringerne og ikke bare skubbe dem til side.
Diskuterer du en vigtig sag med en ny kollega, har du chancen for at vinde vedkommende over på din side. Det giver dig fordele.
Du bør bruge tid på at indføre nye metoder, som kan forbedre arbejdssituationen, for dine ideer vil vise sig at være geniale.
Det er en af de fascinerende dage, hvor det uventede viser sig at være det morsomste. Læg ikke for stramme planer. Vær fleksibel.
Følg enhver lys idé eller inspiration vedrørende hjemmet eller familien, især hvis du mener, det vil give et ekstra magisk pift.
Din skarpsindighed er fin i øjeblikket og giver dig mulighed for at løse problemer, andre har opgivet. Udnyt den på alle måder.
Det falder dig ikke svært at vurdere en indviklet forretningsmæssig sag. Du bruger din intuition støttet af logiske ræsonnementer.
Du arbejder bedst under pres, så tag endelig mange opgaver på dig. Jo mere aktiv du er, des mere får din rastløse natur afløb.
Dine bedste ideer er dem, der kan spare penge for dig og dine. Tøv ikke med at reagere på dem, så såre de dukker op i dit hoved.
Det virker forfriskende at se nye ansigter. Det sætter dit humør i vejret og pirrer din appetit på at træffe spændende mennesker.