B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 28. december 2007.

Det bemærkes og påskønnes, at du gør dig umage, så det du nu for alvor har gjort dig fortjent til, vil blive udbetalt i rigt mål.
Du kan hjælpe en ven på en meningsfuld måde, så du stiller dig i forreste linje. De point, du scorer, vil til gengæld hjælpe dig.
Selv om det ser hårdt ud, er du inde i en cyklus, hvor gode ting sker ganske uventet. Hold øjnene åbne over for mulige chancer.
Der kommer glade nyheder fra en god ven, der holder meget af dig og tænker på dig. Det er om noget, du har gået og længtes efter.
En af dine ambitioner kan indfries, hvis du er motiveret til at holde ud til det sidste. Det er din boldbane, og du er slåer.
Behandler du dagens begivenheder med alvor, vil du opnå succes og det hele kører for dig. Når det er sket, vil du blomstre op.
En, du før har hjulpet, er nu ivrig efter at gøre gengæld. Vedkommende vil gerne have, at du fortæller, hvad du kunne tænke dig.
En positiv holdning flytter bjerge. Det sker for dig, hvis du bevarer troen på det. Lad ikke andre påvirke dig i negativ retning.
Du tjener godt i øjeblikket, og det vil blive endnu bedre. Vær vedholdende når du forfølger en sag, gå støt og stædigt fremad.
Du kan løse et irriterende problem ved at give det førsteprioritet. Skønt det synes overvældende, så er det enklere, end du tror.
Ved uselvisk at ofre tid og overskud på andre, vil du skabe en stemning, der opfordrer til gengæld, og du får langt mere tilbage.
Du bliver gladere for at arbejde sammen med andre end alene. Brug den viden til at få fordele, der bringer dig frem til dit mål.