B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 23. december 2007.

Det held, der har svævet om dig - som du ikke udnyttede - svinder hastigt. Pas på du ikke forpasser din chance for at bruge det.
Du er den første til at tage æren for noget, der går godt. Omvendt er du hurtigt til at give andre skylden når noget går galt.
Dine lyttere bryder sig ikke om, du pynter på kendsgerningerne. Vær ærlig, så vil de få det positive indtryk af dig, du ønsker.
Du har en tendens til at blive lidt fjollet eller fedtet med dine ting. Vær gavmild over for dem, der har været venlige ved dig.
Du indser, at det partnerskab du er i nu, er ved at få slagside. Mener du, skævheden er stor, så er det klogteste at droppe det.
Det held du har forladt dig på er væk i dag, så ser du noget er ved at udvikle sig i den forkerte retning, skal du holde dig væk.
Vis mere tolerance og forståelse over for dine venner. Husk, når du påpeger deres fejl, vil de kigge dig grundigt i sømmene.
Det er beundringsværdigt at hjælpe andre, når de er ved at segne under store byrder, men pas på du ikke blander dig for meget.
Piller du andres argumenter fra hinanden, kan du være sikker på, at de gør det samme med dine. Undgå overophedede diskussioner.
Pas på du ikke overlader en sag til en inkompetent person. Det kan koste dig penge. Vær omhyggelig med, hvem du vælger til hvad.
Af ukendte årsager vil dagen blive en af dem, hvor der opstår lidt gnidninger med vennerne. Pas på det ikke er dig, der begynder.
Sløser du med jobbet eller privatlivet, så beder du om problemer. Kan du ikke lide det, du laver, vil det kunne ses af resultatet.