B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 22. december 2007.

Tænk dig grundigt om, hvis du vil gøre dig håb om at nå dine mål. Det går som du vil, men kun hvis du ikke falder over egne ben.
Du er tolerant over for andre, men kun hvis de giver dig kredit for klogskab. Er de ikke er imødekommende, ender det på anden vis.
Når du er blevet træt af at tætne huller, vil du lynhurtigt opdage, at det er langt bedre og mere givtigt at spare end at bruge.
Når du står over for en svær sag, så tag det roligt, ellers kører den helt ud af proportion - men hold dig dens alvor for øje.
Håber du at være en effektiv og produktiv medarbejder, så bebyrd dig ikke med for mange ting ad gangen. Du er ikke tryllekunstner.
En viljestærk person vil forsøge at lokke dig til at gøre noget, der strider mod dine interesser. Sæt din egen kurs og hold den.
Andre synes at føje sig, men når du vender ryggen til, gør de, som de vil. Arbejd på egen hånd i stedet for at blive frustreret.
Lad ikke en bekendt, der har en dårlig vane med at underkende dine ideer, vide, hvad du påtænker. Gør det og sig det bagefter.
Skønt du er ret god til økonomiske sager, så bliver du vildledt, hvis du ikke er påpasselig. Drop enhver form for overforbrug.
En sag kan blive givtig for dig, hvis du ikke lader for mange blande sig. To er selskab, tre er en vrimmel og fire umuligt.
Du får en brat opvågnen, når en, du har gjort mange tjenester, begynder at behandle dig som sin personlige tjener. Stop det nu.
Det er dejligt at være deltager i andres planer, men optrap ikke aktiviteterne, så de inkluderer en du for alvor ikke kan lide.