B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 21. december 2007.

Der viser sig muligheder for at tilpasse dine økonomiske midler til at give et større afkast. Stå klar, når chancen byder sig.
Chancerne for personlig succes er gode, men sørg blot for at være pragmatisk og undgå situationer, der kræver eksperimenteren.
Tavshed ikke er det bedste, hvis du har brug for at diskutere et problem med en anden - men pas på, hvem du åbner dig åbner for.
Det er nu, du skal styrke dit forhold til de venner, der har indflydelse på din karriere. Man kan ikke have for mange kontakter.
Det er nu, du bør udstikke dine mål for den følgende uge. Vid, hvor du vil hen og definer målene, det letter din gang på jorden.
Lad ikke sager, der betyder noget for dig, gå ud af proportioner. Ønsker du gode resultater, så vær pragmatisk i dine afgørelser.
Dine chancer for profit er langt større, når du gør fælles sag med en anden i stedet for at arbejde alene. Find en god partner.
Ignorer ikke din partner, fordi du mener at have svarene. Partneren har bedre forslag til at løse en kritisk situation for jer.
Du bliver stolt, når du har udført nogle opgaver, der har krævet koncentration. Du vil faktisk føle, du er vokset et par meter.
Dine organisatoriske evner savner at blive udnyttet. Falder du over en sag, der kræver ledelse, så tilbyd straks din ekspertise.
Det er klogt at være forventnings- og håbefuld i en sag. Gå til den i positiv ånd, så vil det ende med, at du gør alt det rigtige.
Da du allerede ved, hvad du vil sige, så lyt mere end tal, for det giver dig en masse oplysninger, som du kun bliver klogere af.