B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 20. december 2007.

Du har en særlig evne til at håndtere uvisheder på en filosofisk måde. Denne ro vil have god indflydelse på dem, du møder i dag.
En positiv attitude får dig til at se det bedste i andre mennesker. Visualiser det bedste, og resultatet vil blive det, du ønsker.
Vær den støttende part i dit partnerskab. Giv den ikke som Karl Smart. Du er klog nok at finde den position, der er bedst for dig.
Du overlader intet til heldet, så du vil opleve en dag, hvor selv gode ting bliver bedre. Læg endelig en plan og hold dig til den.
Der er lige nu noget særligt over dig, så bliv ikke overrasket, når du får flere komplimenter end ellers. Din stil er misundt.
En der står dig nær vil overbringe dig nyheder, der vil sætte dit humør betragteligt i vejret. Det er noget, du har håbet at høre.
Din største evne er at kunne uddrage det væsentlige af et forslag, og din viden til at udnytte det til fulde. Intet undgår dig.
Det er nu, du skal bede om forfremmelse eller lønforhøjelse. Du står lige nu i en stærkere position, end du måske er klar over.
Du har søgt særlig viden, som vil komme til dig i dag. Tøv ikke med at udnytte den, den kan ende med at være yderst profitabel.
En der sætter stor pris på dig, er løbet ind i noget, der viser sig økonomisk gunstigt. Vedkommende har før hjulpet dig videre.
Du vil møde en, som vil hjælpe dig med at skabe en ny kreds af indflydelsesrige venner. Det sker ved invitation eller tilfælde.
Det er dig, der i dag vil hjælpe både dig selv og andre med at opnå noget, som er til fælles bedste. Men del æren med de andre.