B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 19. december 2007.

Ser du dig selv som succesrig og effektiv, vil disse egenskaber fremtræde. Det er bevist, at positiv tænkning giver resultater.
Heldet er med dig på måder, du ikke forestiller dig, men betyder det noget? Det er jo da resultaterne, der tæller, ikke sandt?
Skønt du foretrækker en ledende position i dine egne sager, vil du dog klare dig bedre som toer i visse sager. Udnyt mulighederne.
Du bør fokusere på dine primære mål, ellers risikerer du, at det mudrer sammen for dig. Spild ikke tiden på ligegyldige småting.
Heldet spiller sine kort på en måde, så noget du har været bekymret over, viser sig at være en let sag, som giver ekstra bonuser.
Skæbnen tager over og giver dig de ændringer, du har følt var fordelagtige. Vær klar til at reagere, når du får de rette tegn.
Lyt til de råd, du får af mennesker, du stoler på, men undervurder ikke egen dømmekraft i vigtige sager. Det giver resultater.
Flid spiller en vigtig rolle for din succes, men også heldet. Du vil med begges hjælp opnå langt mere, end du havde drømt om.
Dine lederevner og organisatoriske ditto bidrager vældigt til din popularitet, da du bruger dem på at sprede glæde blandt venner.
Jo mere du intenst du involverer dig i dine sager, des heldigere er du. Søg de vigtige ting, indtil du opnår det ønskede resultat.
Engagementer du har med indflydelsesrige venner vil vise sig at være godt for dig, men bedre for dem. De vil anerkende dit bidrag.
Lad dig ikke skræmme af noget, der har en snert af konkurrencemoment i sig. Det kunne faktisk ende med at blive til din fordel.