B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 18. december 2007.

En bekendt, som du ikke har følt havde meget at bidrage med, viser nu en usædvanlig venlig side, så der er grobund for et venskab.
Det vil forhøje dit image, hvis du på følsom vis styrer de kolleger, du har under dig. Det vil også i den grad styrke samarbejdet.
Brug dine indsigtsfulde instinkter, så vil du opleve, at du kan forudse udfaldet af begivenhederne. Udnyt det til særlige sager.
Du bør tage teten i en sag, du er blevet prakket på. De andre kender din evne til at udtænke og fremlægge succesfulde planer.
Tro på dig selv, så står du stærkere i en forhandling, der involverer andre. Din medfølelse og retfærdighedsfølelse giver pote.
Du har gode chancer for at få hjælp til den vanskelige opgave, du er i gang med, for andre husker de gode ting, du gjorde for dem.
Du behøver ikke mere holde dine følelser for dig selv, da genstanden for dine følelser føler det samme for dig. Sig det ligeud.
Din måde at gøre ting på forbløffer andre, da de ikke forstår dine metoder, men de bliver imponerede, når de ser dine resultater.
Du udtrykker dine holdninger på en så varm og overbevisende måde, at alle indenfor hørevidde lytter, fordi det ikke er tom snak.
Dine instinkter og kreativitet i økonomiske sager er ganske usædvanlig. De træder straks i kraft så snart du får færten af profit.
Du er omgivet af mystik, der gør din personlighed mere magisk for andre. Det er ikke komediespil, du er simpelt hen dig selv.
Det hjælper på dit sociale liv, hvis du appellerer til andres noble instinkter, især når det gælder venner, du lige har hjulpet.