B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 17. december 2007.

Du må tage konsekvensen, når du vil vise troskab mod vennerne og viser en forkert din tillid. Hav øje for dine venners brister.
En ven har været ekstremt generøs over for dig, men det giver dig ikke ret til at udnytte det. Gør intet, der kan misforstås.
Du vil miste dine kollegers respekt, hvis du afgiver store løfter, som du så ikke lever op til. Husk på, at et ord er et ord.
Får du lavet et stykke arbejde for dig, så sørg for nu og da at tjekke, om det bliver gjort ordentligt. Det sparer dig ærgrelser.
Det er ikke tidspunktet at gamble med noget, der kan skade dig og dine fysisk eller økonomisk. Du har ikke lige heldet med dig.
Andre dømmer os på vores venner, så hold dig fra folk, der har tvivlsomme holdninger. Det kan have afsmittende virkning på dig.
Du vil blive opfattet som selvoptaget, hvis du gør for meget ud af en følsom sag. Giv ikke grund til tvivl om din seriøsitet.
Du bør lade forsigtigheden råde, når det gælder økonomien. Vær ikke ekstravagant og pas på andre ikke udnytter din gavmildhed.
Vær særlig opmærksom på din opførsel, især over for folk, der har betydning for dig. Gør ikke noget, der kan ødelægge dit ry.
Du stoler ikke blindt på folk, du ikke kender, men i dag vil en lusket person få dig til at glemme facts og foretage et fejlskøn.
Har du pengene, så brug dem, men hvis du gør det i håb om at have penge, når regningerne vælter ind, så har du taget gruelig fejl. selv kan
Det er godt at være forventningsfuld, men pas på du ikke mistolker et klap på ryggen som et ægte løfte. Du vil blive dybt skuffet.