B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 16. december 2007.

Det er ikke noget problem for dig hurtigt og nøje at vurdere en situation ved at stole på din intuition. Den er til stor hjælp.
Det er vigtigt, at du indser, at dine kolleger har stor indflydelse på din tankegang. Søg sammen med andre progressive kolleger.
Det kan godt være, at mange mener det er hviledag i dag, men du kan stadig nå at gøre et kup. Slå til, når det uventede popper op.
Du vil modtage usædvanlige oplysninger, som du bør lagre til bedre tider, for de passer ikke lige ind i dine aktuelle planer.
Der vil dukke noget op fra en ven og ikke en kollega, du kan bruge i dit arbejde. Det er præcis, hvad du har været på udkig efter.
Undervurder ikke din kollegas intuitive glimt af inspiration, fordi det ikke lige passer dig. Konceptet kan faktisk være genialt.
Dine kvikke ideer gør dybt indtryk på dem, der ikke gør brug af livets bonuser. Del dem med alle, det gør dit liv lettere.
Der er store chancer for, at du vil høre fra en, du ikke har hørt fra længe. Det bliver optakten til noget virkelig spændende.
Selv om du ikke er så heldig med indledningen på en sag, så ender du med et strålende resultat. Så hold udkig med det uventede.
Noget du siger får stor indflydelse på en ven, og de efterfølgende begivenheder vil også være uventede og styrke jeres venskab.
Dette er dagen for shopping. Du vil løbe ind i adskillige kup og ting, du længe har været på udkig efter. Se du at komme i gang. selv kan
Du vil komme til at opleve mere sjov ved improviserede end planlagte fester, så du vil gøre klogt i at holde din kalender åben.