B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 15. december 2007.

Der er gode chancer for succes, blot du er villig til at gøre det hårde arbejde, der er nødvendigt. Men du skal have hjertet med.
Du risikerer at halvere din gevinst, hvis du ikke er metodisk og i stedet løber dumme risici. Gå efter bogen, så får du succes.
Chancen for at opnå favorable gengældelser er gode, medmindre du afviger fra de traditionelle metoder. Nye procedurer er usikre.
Vil du bevare et godt forhold til andre, bør du give dem samme frihed, som du selv ønsker. Bliver du for krævende, er de gået.
Er du fleksibel og ikke gør indvendinger, kan generende ændringer ende med at være til din fordel. Tilpas dig, kæmp ikke imod.
Glem alt om individualisme og byd i stedet enhver gruppe velkommen. Fokuser hellere på harmoni og samarbejde. Det giver succes.
Lad dig stimulere og ikke irritere af udfordringer, så vil du opnå langt mere. Det hjælper ingen, hvis du optræder sur og tvær.
Hvis andre fornemmer, at du ikke sætter nok pris på dem, bliver du ikke inviteret til noget, de har planlagt. Pas på din attitude.
Luk hullerne i spanden, før du fylder den. En sag, der betyder noget for dig, kan ikke gøres færdig, før alle sprækker er tætnet.
To stærke faktorer influerer på dine resurser. Den ene er din materielle motivation, den anden eventyrlyst. Pas på den sidste.
De, der normalt støtter dig, vil fortsat gøre det. Men en, der altid går imod dig, vil fortsat gøre det. Hold dig til vennerne.selv kan
Du vil utilsigtet høre noget, du ikke skulle have hørt. Det vil påvirke din karriere, og du kan bruge oplysningen til din fordel.