B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 14. december 2007.

Der åbnes kommunikationslinjer med en, du længe har ønsket at høre fra. Nu kan I endelig stikke hovederne sammen og lægge planer.
Du opnår nemmere enighed, hvis du begrænser dine diskussioner til dem, der er direkte involveret og glem de velmenende indlæg.
Ønsker du andre skal udføre opgaver, må du først vise vilje til samarbejde. Gør det i dag. Gensidig hjælp er nøglen til succes.
Du er skarp, så eksperimenter med nye metoder. Hvis dine forventninger ikke indfries, så afprøv det du har gået med i tankerne.
En af dine største styrker er medfølelse med andre. Brug det med flid og du vil blive endnu mere populær hos venner og familie.
De ændringer du så gerne vil have, kan du opnå ved at slappe af i hovedet og udelukkende bruge din kløgt til at gå efter målene..
Du er følsom og klog, så du vil både være en god lærer og elev. Det betyder, at det du lærer andre og de lærer dig, vil stå lige.
Der er fine chancer for forbedringer i din økonomi. Noget vil ske på grund af din snildhed og andet vil udelukkende skyldes held.
I et samarbejde om fælles interesser skal du ikke undse dig for at tage teten, hvis du føler, at dine ideer er bedre end de deres.
Ønsker du noget af de andre, vil det være klogt at lade kanonen først - du er nødt til at bruge penge for at køre succesen hjem.
Gode venner er mere end villige til at hjælpe dig med at indfri dine håb, hvis det ligger inden for deres muligheder. Spørg dem.selv kan
Du vil utilsigtet høre noget, du ikke skulle have hørt. Det vil påvirke din karriere, og du kan bruge oplysningen til din fordel.