B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 13. december 2007.

Tag dine tildragelser filosofisk, og du vil opdage, hvor godt tingene går for dig. Din positive attitude gør problemerne små.
Du har tendens til at være mere opmærksom på livets mere subtile sider, så alle de materielle ting ikke længere er så vigtige.
Du er nu og da så selvbeskuende, at du knap kan løse dine problemer, men i dag accepterer du med åbent sind tingene, som de er.
Tag sagen i egen hånd få gang i den. Du kan med din tiltro til dig selv og viden om, at gode ting sker få opfyldt et stort ønske.
Nøglen til at komme godt ud af det med andre er at tænke positivt om dem. Folk vil så ønske at retfærdiggøre dine gode tanker.
Vær stolt af dit arbejde, uanset om du udfører simpelt eller betydningsfuldt arbejde. Gør dit yderste, det styrker dit selvværd..
Da du ikke tager dig selv for alvorligt, sejler du i smult vande. Når du ikke behøver styrke dit ego, er det svært at blive såret.
Alle aspekter i materielle sager er gunstige for dig. Da du ikke er bekymret for din økonomi, vil gode ting falde i din turban.
Du har en følsomhed og en skarphed, som andre finder tiltrækkende. Du ved, hvordan du skal få din vilje, uden at genere andre.
Der åbner sig muligheder, som vil give dig flere personlige gevinster. Det vil sjovt nok få dig til at føle dig mere accepteret.
Fornemmer du noget godt vil ske, så sker det også. I øjeblikket er positiv tænkning alt, hvad der skal til for at du får succes.selv kan
Du har nogle brillante ideer, men du bliver nødt til at tage hensyn til andres behov og ønsker, inden du fører dem ud i livet.