B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 12. december 2007.

En mulighed andre ikke kan få øje på, vil stå lysende klar for dig. Det kan have noget med dit arbejde at gøre og give dig succes.
En samtale under et tilfældigt møde med en god ven kan vise, at I har en fælles interesse, som er værdifuld for jer begge to.
Påtag dig at løse både store og små hjemlige opgaver, der har fået lov at ligge, sammen med et familiemedlem. I vil blive stolte.
Du er ret resurserig, og alt hvad du forestiller dig viser sig virkningsfuldt. Omlæg dine planer for det, der ikke har fungeret.
Ingen er en bedre vogter af skatten end du, fordi du finder nye måder at øge den på. Men lad også andre få glæde af dine ideer.
Selv om du skal takle uforudsete forhindringer, vil det du sætter dig for at opnå ende med succes. Du vil være sikker i din sag..
Du er et både godgørende og medfølende menneske, og du er klog nok til udelukkende at yde støtte til dem, der virkelig trænger.
Heldet er på din side med hensyn til dit velfærd. Det kommer du til at se et dramatisk eksempel på. Men gør først selv en indsats.
Der er store chancer for, at du vil høste belønninger på områder, hvor du har betalt prisen med hårdt arbejde og vedholdenhed.
Tackler du en tilsyneladende vanskelig sag med åbenhed, så vil dit eksempel inspirere en ven, der så med glæde vil gøre gengæld.
Du vil fremme dine ambitioner via en gammel støtte, der altid stiller op for dig. Men pas nu på, at du viser din taknemmelighed.selv kan
Alt vil falde på plads, hvis du nøje overvejer, hvordan du skal optræde fair overfor de, der er involveret i en kritisk situation.