B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 11. december 2007.

En mulighed andre ikke kan få øje på, vil stå lysende klar for dig. Det kan have noget med dit arbejde at gøre og give dig succes.
En ven, der befinder sig langt fra dig - fysisk men ikke psykisk - lader uventet høre fra sig om en idé, der vil gavne jeg begge.
Du vil opnå to meget vigtige ting, der end ikke har været på tegnebordet. De vil uventet falde i din turban og gøre dig lykkelig.
En du tidligere har samarbejdet med vil nu støtte dig og tilbyde sin hjælp med ting, du ikke kan. Tag endelig imod håndsrækningen.
Der vil opstå besynderlige, ja endda bizarre situationer på arbejde i dag. Skønt du ikke deltager, vil de falde ud til din fordel.
En du finder tiltrækkende, men ikke tror, gengælder dine følelser, vil komme ud af busken. Følg endelig op på de positive tegn. .
Der viser sig en mulighed for at få løst de småting, du bare har ladet ligge. Udnyt denne usædvanlige dag til at få dem afklaret.
Du er kreativ, og det du ser for dig har langt større værdi, end du tror. Tal om dine ideer med en, hvis mening du respekterer.
Lige nu oplever du en usædvanlig favorabel periode i pekuniær henseende. Fokuser på ideer til at opnå en større økonomisk gevinst.
Du virker yderst tiltrækkende i øjeblikket, især i social henseende. Ønsker du mere billigelse, så skal du blot stå til rådighed.
En du har vist stor omsorg ønsker at gøre noget til gengæld og vil komme med en idé til at udligne regnskabet. Du vil elske det. selv kan
Opgiv ikke dine håb og forventninger. En af dem har muligheder for at blive opfyldt. Alle sluser for indfrielse står på vid gab.