B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 10. december 2007.

Pas på du ikke forveksler ønsketænkning med kendsgerninger. Tro ikke, du oplever en intuitiv fornemmelse, du bliver bare skuffet.
Du er knap så god til at tolke andres hensigt, som du tror, så du bør ikke bygge dine handlinger på det. Du kan være på vildspor.
De, du forsøger at søge støtte hos i en særlig sag, kan være mere skeptiske, end du tror. Det koster en indsats at overbevise dem.
Undlad uopfordret at råde kolleger i sager, der ligger uden for dit ekspertiseområde. Du kan meget vel være galt afmarcheret.
Lån ikke af andre, men gør du det, så pas godt på genstanden. Der er risiko for et uheld, og det vil du blive holdt ansvarlig for.
Gå ikke ud fra at familie og venner er med på dine ideer bare fordi de kan lide dig. De har deres egne synspunkter og handlemåder.
Skal du løse en usædvanlig opgave, så tjek først grundigt og læg en plan. Din viden om emnet er måske ikke så stor, som du tror.
Hold dig fra sager, hvor heldet spiller den største rolle. Du har måske begynderheld, men du kan være sikker på, det ikke holder.
Søger nogen råd hos dig, så tøv ikke med at være ærlig. Du gør vedkommende en bjørnetjeneste, hvis du dølger kendsgerningerne.
Du er normalt god til at holde følsomme oplysninger om andre for dig selv. Men ikke i dag - men pas på hvad du siger til hvem.
I håb om at gøre en god forretning, kan du gå på kompromis i en studehandel, men du vil blive snøret. Tænk dig om mindst to gange. selv kan
Føler du dig usikker og har behov for at puste dig op for at gøre indtryk på andre, så spil ikke smart. Det er du for god til.