B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 9. december 2007.

Gør dig umage med at lære mere om noget, der på det sidste har holdt dig tilbage. Med den nye viden, vil du kunne løse problemet.
I løbet af de nærmeste dage vil du få et par splinternye ideer til ting af materiel karakter - det vil både være i stort og småt.
Fornyet forståelse og indsigt kan resultere i et forbedret samarbejde, der ellers har været temmelig vakkelvornt på det sidste.
Et nyere, ambitiøst projekt viser tegn på at gå bedre, end du havde håbet på. Hold kursen, for det vil blive til glæde for mange.
Er du single-løve, så er der gode chancer for, at du møder en tiltrækkende og tiltalende mulig partner. Etabler først et venskab.
Det er i dag, du skal gøre status og droppe de ting, der ikke har vist sig produktive. Erstat dem med noget nyt af større værdi.
Du bør ikke behandle nye ideer med ligegyldighed. Der kan være mere substans i dem, end du tror, men så skal du også teste dem.
Der er visse ting, du kan gøre for at få dine penge til at strække længere. Måden, du gør det på, ligger lige for næsen af dig.
Du vil opdage, at der ligger visse hæmmende faktorer i en vigtig sag. Hvis du kan eliminere dem, vil du med garanti nå dit mål.
Nu aner du slutningen på en sag, du har længtes efter skulle blive færdig. På den anden side af tunnellen venter nye, gode ting.
Der ligger et nyt, interessant bekendtskab og venter på dig. Det kan med lidt næring blive til et betydningsfuldt, skønt venskab.selv kan
Du vil få nye ambitioner i denne tid - enten af valg eller grundet omstændigheder. Du vil opnå stor personlig tilfredsstillelse.