B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 8. december 2007.

Du vil ikke opnå noget af betydning, hvis du søger de nemme løsninger, men du vil opnå en del, hvis du bruger kræfterne rigtigt.
Du har nok at gøre med at styre din egen økonomi, uden du også skal tage dig af andres. Tænk dig om, før du tilbyder din hjælp.
Behandler du ikke en sag med den respekt, den fortjener, risikerer du at begå fejl. Men går du til den, lykkes det.
Andre billiger måske ikke dine arbejdsmetoder, men når de ser dine resultater, ændrer de holdning. Bliv ved, som du er begyndt.
Det er din handlemåde, der tiltrækker andres opmærksomhed. Et af dine forslag viser din gode dømmekraft, men undlad at fremture.
Bliv ikke skuffet, hvis dine kollegers timing ikke lige straks passer din. Giv tid, så skal de nok indhente dig og falde i trit.
Det er svært at bevare en hemmelighed, når du omgås en, der flittigt stiller spørgsmål. Men hold hovedet koldt og munden lukket.
Husk alt har en pris - også mellem venner, så prøv ikke at få noget gratis fra dem. Betal prisen, så får du, hvad du vil have.
Bliv ikke skuffet, hvis du ikke når det mål, du havde sat dig. Bliv på kursen og arbejd videre, så vil det afgjort lykkes en dag.
Du kan undgå unødige skuffelser, hvis du er realistisk om de mål, du håber at nå. Skyd ikke over målet, men heller ikke under dem.
Du vil gøre klogt i ikke at udnytte de mennesker, der automatisk hjælper dig. Hvis du gør det, risikerer du at blive svigtet.selv kan
Vi dømmes ud fra hvem, vi omgås. Sæt dig ikke i en situation, hvor du risikerer at blive dømt på grund af nogle, du ikke kender.