B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 7. december 2007.

Brug din kløgt klogt, så vil du profitere af sager, der lige nu volder dig problemer. Ansku dem fra en anden vinkel. Det virker.
En loyal og magtfuld ven vil tale din sag og kun sige meget godt om dig. Det får stor betydning for dem, du arbejder sammen med.
Du er ekstremt dygtig til at takle udfordringer, som du ellers ville flygte fra, så tøv ikke, smøg ærmerne op og gå i gang.
Skal en vigtig sag reorganiseres, så er det tiden til at flå den fra hinanden og genopbygge den. Du er lige i stødet til det nu.
Påbegynd ikke et nyt projekt, før du har fået afsluttet de sager, du allerede har kørende. Det vil give dig større arbejdsro.
Din koncentrationsevne er på sit højeste nu. Udnyt det til at afklare alle de vanskelige opgaver, der kræver fuld opmærksomhed.
Du vil se små tegn på, at tingene udvikler sig til det bedste og din chance for øgede indtægter er store. Gør dig gældende nu.
Vær observant på din fremtoning, for du vil blive bemærket, hvor du end vender dig hen. Det er vigtigt at gøre et godt indtryk.
Alle de ting, du så gerne vil opnå kan blive indfriet ved, at du viser de andre de goder, de kan opnå i et samarbejde med dig.
En nær ven har problemer og brug for at læne sig op ad dig i øjeblikket. Du har styrke og overskud nok til at være en god støtte.
Du behøver ikke blive bekymret, hvis du bliver trukket ind i en konkurrencemæssig sag med andre. Du er bedre, end de troede.selv kan
Der er noget positivt i vente for dig. Det ser ud til at dagens begivenheder vil byde på værdifuld erfaring i positiv tænkning.