B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 5. december 2007.

Har du ikke været så kærlig og betænksom over for dine kære, så er det i dag, du skal gøre det godt igen. Kys og kram dem alle.
Sæt egne ønsker i anden række i forhold til din elskedes, så vil du opdage, hvor meget kærlighed og ømhed du får til gengæld.
Det kan være dagen i dag, hvor du kan påvirke din karriere og indtjening i positiv retning, simpelt hen ved at være hjælpsom.
Er du single og gerne vil finde en partner, så må du ud og cirkulere, hvor der komme rare mennesker. Der er kærlighed i luften.
Du har en særlig evne til at løse sager, så de tilfredsstiller andres velfærd/lykke. Gør mere brug af det til at hjælpe andre.
Læg dig på sinde at rose andre, når de fortjener det. Selv den mindste ærlige kompliment kan have enorm betydning for modtageren.
Rent materialistisk ser det lyst ud, især hvis du indgår i samarbejde med en fra det modsatte køn. Kemien vil være rigtig god.
Sager, der bedst klares i fællesskab af andre, kan tiltrække dem, der har mulighed for at forbedre dit lod i livet. Vær uafhængig.
Det vil give pote at følge dine medfølende instinkter, så du uden tøven hjælper andre. Det vil der kun komme noget godt ud af.
Undlad ikke at give udtryk for taknemlighed over for en, der ikke har været særlig sød ved dig. Det kan falde ud til din fordel.
En udfordring med stærke elementer af venlig konkurrence kan vise sig at blive ret underholdende - uanset om du vinder eller ej.selv kan
Ringer det for dine ører, behøver du ikke være bange for, hvad vennerne siger om dig. Det er højst sandsynligt kun gode ting.