B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 4. december 2007.

Din skarpe dømmekraft sætter dig i stand til at se en sag fra to sider. Men det vigtigste er, at du får en medfølende indsigt.
Du oplever tilbageslag, men kun af midlertidig karakter, fordi du ikke lader dem påvirke din adfærd pga. dit rolige temperament.
Du følger dine medfølende instinkter i dag, hvilket gør det til en dejlig og givtig dag. Din adfærd vil ikke gå ubemærket hen.
Selv om andre forlader sig på dine færdigheder og anstrengelser, er det dog din bløde natur, som de sætter allermest pris på.
Du kan opnå gode resultater, hvis du forsætter din venlige omgangstone uanset hvad du er op imod. Lad dig ikke påvirke negativt.
Negative faktorer kan gå i en positiv retning, hvis du ændrer holdning til det, der generer dig. Smil, og verden smiler til dig.
Dine kolleger forlader sig på dit rolige temperament til at tackle en problematisk situation. De ved, du vil gyde olie på vandene.
Du beskytter egne interesser, men det tjener til din ære, at du også er opmærksom på andres behov. Det vil blive set og gengældt.
Nogle venner er lige så syge efter at du skal opnå det, som du håber på. De vil trække i alle tråde for at hjælpe dig til succes.
Din indsigtsfulde fantasi kan give dig store fordele i karriere og økonomi. Du vil udnytte denne evne til at vinde store sejre.
Den naturlige evne du har til at se alt i et positivt lys, kan give ekstra bonus. Alt det gode du ser, kan blive til virkelighed.selv kan
Blot ved at være opmærksom på din intuition, er det usandsynligt, at nogen vil snyde dig i personlige og arbejdsmæssige sager.