B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 3. december 2007.

Din succes baserer sig på din evne til at lytte og forbinde det, folk siger, til begivenheder i dit liv. Du må ikke lukke af.
En sag kan komme til at køre på skinner, hvis du indtager en mere aktiv rolle. Du må ikke lade andres luner påvirke detaljerne.
Nu og da siger dine venner noget, så du føler dig betydningsfuld, men andre gange utilstrækkelig. Undlad at overreagere.
Hvis du er flittig, kan det blive en succesrig dag. Håb og ønsker kan kun indfries, hvis du er indstillet på at arbejde for dem.
Skønt det går rigtig godt på dit arbejde, kan du ødelægge det for dig ved at blive for optaget af det. Vis dine kolleger hensyn.
Skønt din dømmekraft er skarp, kan du ødelægge den, hvis du lader dit ego komme i vejen. Lær af erfaringen og hold hovedet koldt.
Jo bedre defineret dine mål er, des større chance har du for at nå dem. Det skyldes, at du kan være mere målrettet i dit arbejde.
Det er en fordel at lytte både til ros og ris og gode råd. De svar du søger kan måske findes i en kombination af alle tre ting.
Dine muligheder for at opnå personlig gevinst er gode på to områder. Den ene via en sur lærestreg, og den anden via en god ven.
Er du over for andre, som du ønsker, de skal være over for dig, vil de gøre alt, de kan for at hjælpe dig til at opnå succes.
Du vil kunne vende en plagsom situation til noget positivt, hvis du gør, hvad der skal til - selv om det bliver ubehageligt.selv kan
Du bør kontakte to venner, du har mistet forbindelsen med - den ene ved et tilfælde, og den anden af valg. Du får brug for dem.