B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 1. december 2007.

Du har en hel håndfuld projekter og ideer, der kan forbedre din situation, men hvis du håndterer dem sjusket, giver det bagslag.
Du vil gerne køre forestillingen alene, men du er bedre stillet, hvis du involverer hele gruppen og prøv ikke at manipulere nogen.
Du tordner på for at iværksætte alverdens projekter, men du kører hurtigt træt - og regn ikke med, at andre rydder op efter dig.
Du er normalt god til at tænke dig om, men nu drager du forhastede konklusioner. Giv dig tid til at finde alle relevante fakta.
Det er en dårlig idé at låne dyre ting af andre, men hvis du mener, det er nødvendigt, så vær meget forsigtig. Ting går let i itu.
Vær meget omhyggelig i valg af partner. Hvis du involverer dig med et sjuskehoved, kommer du til at betale for vedkommendes fejl.
Andre er villige til at hjælpe dig - men kun til en vis grænse, så lad være med at påtage dig noget, du ikke kan klare uden hjælp.
Du grundlægger en nedtur ved at satse stort på falske præmisser. Det er godt at være optimist, men sørg for der er en solid basis.
Sørg for, at alt du foretager dig er velgennemtænkt, for hvis du kun satser på held og tilfældigheder, går det hele bare op i røg.
Selv om alle andre overdriver mulighederne, så lad dig ikke friste af deres store ord. Deres analyser holder ikke i virkeligheden.
Hvis du ikke er helt sikker, så få finansiel rådgivning fra en ekspert. Et fejlskøn om de faktiske omkostninger kan koste dyrt.selv kan
Gør tingene omhyggeligt - en ting ad gangen. Hvis du ikke er meget metodisk ryger Hvis dagen i dag skal være god og produktiv, skal du ikke søge overilet selskab. Disse satsninger kan give dig problemer.