B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 29. november 2007.

Hvis der opstår et skænderi mellem to af dine venner, så hold en lav profil, så du ikke senere bliver beskyldt for at tage parti.
Hvis du ikke har fuld tiltro til dig selv, bør du nok skifte kurs eller kaste håndklædet i ringen. Succes afhænger af handlekraft.
Du får nok problemer, hvis du fortæller dine venner ting, de ikke har lyst til at høre. Lad være med at prøve at forbedre verden.
Du har kun chance for gevinst, hvis du vælger den helt traditionelle vej. Hvis du satser vildt får du nok problemer med din bank.
Hvis du er nødt til at slå en handel af med et menneske, du ikke kan lide, så gør det gennem en mellemmand, ellers gnistrer det.
Gør ikke forretninger med en, der virker for indbildsk eller en, der får dig til at føle dig mere betydningsfuld, end du er.
Du skal ikke lade fortrolige oplysninger gå videre til en, der er kendt for at rende med sladder. Det giver dig hurtigt problemer.
Hvis du sætter dig større mål, end du magter, ender alle dine anstrengelser bare i ren frustration. Vær realistisk om dine evner.
Hvis du ikke er ret varsom med at diskutere et ømtåleligt emne med en, du føler meget for, ender tingene temmelig stygt for dig.
Vær forsigtig med at gå med i et samarbejde, hvor det meste hænger på dig. Chancen for succes er i så fald lille - eller rent nul.
Du skal ikke ignorere dit instinkt, hvis det advarer dig om et menneske eller en situation. Du kan nemlig ikke stole på din logik.selv kan
Gør tingene omhyggeligt - en ting ad gangen. Hvis du ikke er meget metodisk ryger din chance for at få succes rent arbejdsmæssigt.