B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 28. november 2007.

Du bliver sandsynligvis mere populær end de andre på holdet. Noget du siger, viser at du er loyal over for dem under alle forhold.
Hvis der er noget, der ikke sker helt som du havde planlagt det, så giv ikke op. Du er herre over din egen skæbne, så gør noget.
En ting du havde håbet at opnå, opnår du ikke uden hjælp fra andre, så støt dig til dem og grib chancen, så snart den viser sig.
Du har chance for at få gevinst på et område, der ellers ikke er dit stærkeste, men held klarer det ikke alene, der skal arbejdes.
Hvis du vil have succes som leder, skal du gøre to ting - vær et godt eksempel og vær klar til at løbe en klart beregnet risiko.
Du er god til at få tingene igennem, og det du prøver på, vil givetvis gå igennem, men husk at involvere andre i dine fremskridt.
Din loyalitet er grunden til, du har så mange venner, og den får du brug for igen. Vis dine venner, de betyder noget for dig.
Dine gode egenskaber smitter af på andre. Hvis du for eksempel arbejder hårdere, gør andre det også til jeres fælles fortjeneste.
Din viden forvandler din idé til resultat langt hurtigere end dine kollegaer. Du når i mål, mens de stadig prøver at finde sporet..
Et arrangement, du ikke har meget tiltro til, viser sig at udvikle sig til din store fordel. Udefra kommende ting ændrer sagen.
Hvis du er til romantik, skal du ikke sige nej til en invitation. Der er stor sandsynlighed for, du møder en interessant person.selv kan
En person, du har stiftet bekendtskab med for ganske nyligt, kan hjælpe din karriere på vej på en måde, du ikke havde forventet.