B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 27. november 2007.

Kik endnu engang på en større ting, du har prøvet at anskaffe. Ved nærmere eftersyn viser det sig, at den slet ikke er uopnåelig.
Hvis du opdager, du er snedigere end de andre, så underspil din viden. Du bliver ikke videre populær ved at spille 'Karl Smart'.
Undgå at deltage i et fælles projekt, hvor indsatsen ikke er lige stor for alle. Nogle vil få for meget i forhold til indsatsen.
Vær ikke mistænksom over for andres motiver. Du risikerer bare at drage forkerte konklusioner, der ikke er underbygget af fakta.
Hvis du påtager dig alt for mange opgaver, mindskes din produktivitet. Det er meget bedre at lave få ting, der er gennemført 100 %.
Det værste, du kan gøre, er at dække over dine fejltagelser - ikke mindst hvis de er arbejdsrelaterede. Få hellere rettet fejlene.
Lad være med at blande dig i familieproblemer - især hvis den yngre generation er indblandet. Det kan ende i en ond, verbal krig.
Tag det ikke bogstaveligt, når andre beder om at høre sandheden. De forventer faktisk at få ret i det, de allerede siger og mener.
Sørg for at være på den sikre side i arbejdsrelaterede sager. Lad være med at tage noget for givet, så kan tingene køre af sporet.
Folk der plejer at være enige med dig, kan pludselig være i opposition til dine ideer, så hold hellere dine meninger for dig selv.
Din dømmekraft kan svigte på et følsomt område, du kan for eksempel komme til at overse en person, der fortjener en anerkendelse.selv kan
Undgå nogle sociale sammenkomster, hvor der er folk, du ikke bryder dig om. Du kommer meget let til at miste selvbeherskelsen.