B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 23. november 2007.

Det er ikke nødvendigvis dig, der skal ordne andres problemer, og især ikke dem af økonomisk art. Sig fra før det er for sent.
Der er fare for, at du ikke kan træffe en stor beslutning, fordi du overvejer den for meget. Lad ikke dine tanker forvirre dig.
Hold øje med din overordnede, som skal træffe en vigtig beslutning. Misforståelser skal opdages i tide, ellers går det galt.
Forvent ikke at høre den fulde sandhed fra dine personlige venner. Tag alt med et gran salt og søg selv dine informationer.
En, som altid søger hjælp hos andre, er måske ude på at sætte dig i en vanskellig situation for at dække over noget. Vær på vagt.
Glem ikke, at andres meninger er ligeså vigtige for dem, som dine er for dig. Vær derfor tolerant overfor andres holdninger.
Det er ikke et stort, men en række mindre tankeløse køb, som belaster din økonomi. Hold øje med, hvad du bruger dine penge til.
Spar dig for en masse frustrationer ved at vælge venner, som vil bestemme alt. Holdspillere er de vigtigste.
Det er en af de dage, hvor du gerne vil slippe for at lave noget. Men det gør bare morgendagens arbejde endnu hårdere.
Sørg for at styre uden om personer, der lægger beslag på samtalen. Du er ikke i humør til selvglade mennesker.
Overvej, hvorfor en person kritiserer en anden. Tænk over det, og du vil indse, at denne person intet har at byde på.
Politik og religion er flygtige emner, så pas på ikke at blive draget ind i en diskussion med en, der mener det modsatte af dig.