Vædderen:

Selv om det ikke bliver nemt at hjælpe en ven, der beder dig om assistance, så tag dig tiden til det. Så kan du også gøre gengæld.

Tyren:

Pas på hvad du beder om, du får det måske, men til en heftig ågerpris. Lad være med at indfri din ambition på bekostning af andre.

Tvillingerne:

Frem med smilet, hvis du møder en indflydelsesrig gruppe, for nogle af dem kan blive nye, værdifulde samarbejdspartnere. Især en.

Krebsen:

Saml så mange familiemedlemmer som muligt og forsøg at løse et problem der gennem længere tid er dukket op med jævne mellemrum.

Løven:

Tænk før du taler, ellers kommer du til at udtrykke dig sårende, uden at kunne overbevise andre om, at det ikke var tilsigtet.

Jomfruen:

Hvis du står for at skulle købe en dyr ting, så brug din fornuft til at finde ud, hvad du har råd til, og ikke hvad du drømmer om.

Vægten:

Mist ikke modet, hvis noget du havde håbet på at opnå, er vanskeligere, end du havde regnet med. Angrib sagen fra en ny vinkel.

Skorpionen:

Da du er et intenst menneske, kan du blive lidt for bekymret for, om du nu opnår det, der er vigtigt for dig. Tænk nu positivt.

Skytten:

Først når du er sikker på, at en misforståelse mellem dig og en ven er udryddet, så kan du begynde at betro dig til vennen igen.

Stenbukken:

Kræv ikke for meget af dig selv, for en eller anden selvskabt forhindring vil afholde dig fra, at fuldende det, du er begyndt på.

Vandmanden:

Befinder du dig i en situation, der minder om en, du har været i før, så tænk på hvordan den endte og undgå at lave de samme fejl.

Fiskene:

Du bør behandle din økonomi som altid og være både forsigtig og fornuftigt, så alle dine transaktioner baserer sig på fornuft.

SMS

Tophistorier

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.