Vædderen:

Selv om det ikke bliver nemt at hjælpe en ven, der beder dig om assistance, så tag dig tiden til det. Så kan du også gøre gengæld.

Tyren:

Pas på hvad du beder om, du får det måske, men til en heftig ågerpris. Lad være med at indfri din ambition på bekostning af andre.

Tvillingerne:

Frem med smilet, hvis du møder en indflydelsesrig gruppe, for nogle af dem kan blive nye, værdifulde samarbejdspartnere. Især en.

Krebsen:

Saml så mange familiemedlemmer som muligt og forsøg at løse et problem der gennem længere tid er dukket op med jævne mellemrum.

Løven:

Tænk før du taler, ellers kommer du til at udtrykke dig sårende, uden at kunne overbevise andre om, at det ikke var tilsigtet.

Jomfruen:

Hvis du står for at skulle købe en dyr ting, så brug din fornuft til at finde ud, hvad du har råd til, og ikke hvad du drømmer om.

Vægten:

Mist ikke modet, hvis noget du havde håbet på at opnå, er vanskeligere, end du havde regnet med. Angrib sagen fra en ny vinkel.

Skorpionen:

Da du er et intenst menneske, kan du blive lidt for bekymret for, om du nu opnår det, der er vigtigt for dig. Tænk nu positivt.

Skytten:

Først når du er sikker på, at en misforståelse mellem dig og en ven er udryddet, så kan du begynde at betro dig til vennen igen.

Stenbukken:

Kræv ikke for meget af dig selv, for en eller anden selvskabt forhindring vil afholde dig fra, at fuldende det, du er begyndt på.

Vandmanden:

Befinder du dig i en situation, der minder om en, du har været i før, så tænk på hvordan den endte og undgå at lave de samme fejl.

Fiskene:

Du bør behandle din økonomi som altid og være både forsigtig og fornuftigt, så alle dine transaktioner baserer sig på fornuft.