Drama, drama, drama!

Det ikoniske tennisanlæg Foro Italico i Rom selvantændte nærmest onsdag eftermiddag under kæmpebraget mellem Holger Rune og superstjernen Novak Djokovic.

I kvartfinaleopgøret ved Italian Open blev den danske komet nemlig stiktosset på kampens dommer, Mohamed Lahyani, midt i andet sæt.

Ved stillingen 3-2 i serberens favør var der en duel, hvor Rune pludselig stoppede med at spille, fordi han mente, at en bold klart var ude.

Holger Rune var rasende på dommeren.
Holger Rune var rasende på dommeren. Foto: CIRO DE LUCA
Vis mere

Til danskerens store frustration var den svenske dommer dog på ingen måde enig og fastholdte, at bolden var inde, selv om han havde været nede for at kigge på mærket i gruset.

Og så gik Holger Rune ellers amok.

»Du er en joke. Vi bliver straffet, når vi begår fejl, men hvad med dig? Hvad sker der med dig? Du skal respektere os spillere,« lød det fra den rasende dansker til dommeren, efter han have tabt partiet til stillingen 2-4.

Efterfølgende fik Rune noget behandling ude på spillerbænken, mens han fortsatte med at diskutere kraftigt med Mohamed Lahyani.

Alt imens forsøgte danskerens træner, Patrick Mouratoglou, at tale ham til ro.

»Det er altid dommeren, der får mig til at ligne den 'slemme' fyr,« lød det fra stortalentet.

Noget tydede dog på, at det lykkedes træneren at tale sin danske tennisjuvel en smule til ro, for Holger Rune svarede lynhurtigt igen ved at bryde Djokovic' serv.