Han er storfavorit til at gentage sin triumf i den store ATP-turnering i München – selvfølgelig er den brandvarme danske verdens-syver det!

Og dermed er Holger Rune også på papiret den mest sandsynlige vinder af en spritny BMW, som er en del af præmien i den igangværende BMW Open.

Men skulle den danske tenniskomet gå hen og vinde igen på gruset, er problemet det samme som for et år siden for den danske tenniskomet: at han fortsat ikke har fået taget kørekort.

»Jeg har stadig ikke fået kørekort. Det er på min liste, men det er meget tidskrævende,« siger den 19-årige dansker til Bild og fortæller videre:

Foto: Matthias Schrader
Vis mere

»Vinderbilen fra sidste år er blevet vores familiebil nu. Det er for det meste min far, der kører i den.«

Foruden en BMW af modellen i4 M50 til en værdi af omkring 530.000 kroner (på det tyske marked) giver en finalesejr i den prestigefyldte turnering i München omkring 640.000 kroner i rene præmiepenge.

Men før Rune (nummer syv på verdensranglisten) kan køre væk mod solnedgangen med sin far ved rattet, skal danskeren i første omgang forbi tyske Yannick Hanfmann i anden runde, som spilles onsdag.

Her er Rune, som i den forgangne uge var i finalen i Monte-Carlo, storfavorit mod hjemmebanehelten, som er placeret som nummer 112 på ATPs liste.