Han kiggede nærmest kun ned i bordet, efter han havde sat sig foran mikrofonen.

Skuffelsen var ikke til at tage fejl af. 

For da den danske tennisstjerne Holger Rune sent onsdag aften mødte pressen efter sit kvartfinalenederlag til norske Casper Ruud, var der særligt én ting, der – udover nederlaget – irriterede ham.

For undervejs i fjerde sæt brokkede danskeren sig nemlig til dommeren over en situation, hvor han mente, at der var én i Ruuds spillerboks, der forstyrrede ham midt i en duel.

Rune var dybt skuffet efter nederlaget.
Rune var dybt skuffet efter nederlaget. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

»Der var et par gange, da Casper slog nogle slag, så havde den ene af hans trænere sagt 'come on', lang tid inden bolden var landet, og det er jo irriterende. Det var det eneste,« lød det fra Rune, inden han satte ord på den store skuffelse:

»Jeg er meget skuffet. Jeg fandt slet ikke mit niveau i de to første sæt, men jeg havde en chance for at komme igen. Kommer stærkt tilbage og rammer den bedre i tredje sæt, så det var positivt, men det var for længe at spille under niveau.«

Du har høje forventninger til dig selv, og flere havde udråbt dig til én af favoritterne til at vinde turneringen. Blev det for meget for dig?

»På ingen måde. Jeg så selv Novak Djokovic og Carlos Alcaraz som favoritter, og én af dem går også i finalen. Jeg må bare tilbage på banen og give den gas.«

»Men selvfølgelig er jeg skuffet. Jeg spiller jo for at vinde og opnå ting, så man bliver jo skuffet. Heldigvis har jeg prøvet det før.«

Den danske tenniskomet nåede aldrig for alvor at komme i gang med onsdagens brag, da han i stedet endte med at blive blæst ud af Paris med cifrene 1-6, 2-6, 6-3, 3-6.

Du kan læse B.T.s dom over danskerens præstation LIGE HER.