Holger Rune kommer ikke i kamp ved næste uges Marseille Open.

For den håndledsskade, der tvang danskeren til at trække sig fra torsdagens kamp ved ATP-turneringen i Rotterdam, Holland, betyder nu, at den unge tenniskomet må holde pause fra tennisbanen.

Det bekræfter hans mor og manager, Aneke Rune, over for B.T.

»Vi trækker os fra turneringen i Marseille. Der skal helt styr på det håndled, inden han kommer i kamp. Det er ikke tilfredsstillende for Holger, at han ikke kan serve ordentligt eller slå igennem med forhånden,« forklarer hun.

Foto: SANDER KONING
Vis mere

Holger Rune har været ramt af en skade i håndleddet siden Australian Open i januar.

Her stod danskeren bag et voldsomt fald undervejs i tredjerundekampen mod franske Ugo Humbert. Et fald, der derfor betød, at den danske stjerne måtte modtage behandling i flere minutter.

Holger Rune spillede dog videre de efterfølgende dage i Melbourne, inden han røg ud af grand slam-turneringen efter en dramatisk kamp i fjerde runde.

Men på trods af behandling og flere uger med træning samt kampe på ATP-touren, er håndleddet altså stadig ikke kommet sig helt.

Og derfor venter der nu den 19-årige dansker en pause på ubestemt tid.

Den danske tenniskomet trak sig torsdag aften undervejs i andet sæt af opgøret mod hollandske Gijs Brouwer ved ATP 500-turneringen i Rotterdam på grund af problemer med håndleddet.