Roger Federer skulle ikke bruge ret mange sekunder på at tænke over det.

For så havde han drysset dansk stjernestøv ud over sit svar.

Det schweiziske tennisikon er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem han gerne vil se blandt deltagerne til næste års Laver Cup, som netop er overstået i Vancouver, Canada.

Den mangedobbelte grand slam-vinder nævnte nemlig pludselig Holger Rune, da han i et interview med Eurosport blev spurgt ind til, hvem han gerne så på Europa-holdet om 12 måneder.

Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg ville elske at se Carlos Alcaraz og Novak Djokovic på samme hold. Alexander Zverev ville også være fedt. Og så Holger Rune. Det gjorde virkelig ondt på Europa-holdet, at han og Stefanos Tsitsipas måtte trække sig i år,« lød det blandt andet fra Roger Federer.

Den danske tenniskomet var faktisk allerede udtaget til dette års Laver Cup. Men en rygskade tvang danskeren til at melde afbud i sidste øjeblik.

Kort efter kunne han dog trøste sig ved endnu mere ros fra sit barndomsidol Roger Federer.

Schweizeren nævnte nemlig ligeledes Rune som én af de spillere, han er ærgerlig over, at han aldrig nåede at møde, inden han stoppede karrieren.

En kommentar, der gjorde Holger Rune starstrucked.

Laver Cup er en turnering, hvor de bedste spillere fra Europa hvert år møder de bedste spillere fra resten af verden. Det såkaldte Team-World.

Næste år spilles den prestigefyldte turnering i Berlin.