Det kan godt være, han kun kan lave pasta og havegryn, men så sker det i det mindste i ekstraordinære omgivelser.

Holger Rune lader i disse timer op til det kolossale kvartfinalebrag i Italian Open mod Novak Djokovic, men danskeren spilder ikke timerne på hotelværelset.

I stedet er den danske verdensstjerne gået på køkkenshopping i Rom, hvor han investeret i en solid marmorbordplade til køkkenet, der vil gøre de fleste indretningseksperter lykkelige.

»Det her er en skønhed. Mit køkken er på vej til København – fra Italien,« skriver Holger Rune på Twitter tirsdag aften og viser sin nye investering frem.

Holger Vitus Nødskov Rune, tennisspiller, bosat i Monaco.
Holger Vitus Nødskov Rune, tennisspiller, bosat i Monaco. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Holger Rune har investeret i en 105 kvadratmeter stor københavnerlejlighed i Nordhavn, som kostede 6.950.000 kroner.

For en måned siden fortalte holgers mor, Aneke Rune, at lejligheden stadig lignede en byggeplads.

»Væggene er revet ned, og der er lavet helt nyt køkken og bad, ligesom alle gulve og lofter er blevet skiftet. Og så kommer selve indretningen bagefter. Men så skulle det også gerne blive, som Holger gerne vil have det,« forklarer hun og fortsætter:

»Det bliver indrettet som en kæmpe hotelsuite med diskret, snedkerlavet køkken i lækre materialer med blandt andet italiensk marmor. Det bliver cool.«

Holger Rune har investeret i en 105 kvadratmeter stor københavnerlejlighed i Nordhavn, som kostede 6.950.000 kroner. Nu er køkkenpladen snart på plads.
Holger Rune har investeret i en 105 kvadratmeter stor københavnerlejlighed i Nordhavn, som kostede 6.950.000 kroner. Nu er køkkenpladen snart på plads.
Vis mere

Cool ser det ud, og så er der op til Holger Rune at trylle i køkkenet på samme vis, som han har gjort på gruset i denne sæson.

Det lader dog til, at danskeren har lagt det meste af sin energi i at forbedre tennisspillet i stedet for i hjemkundskablokalet.

I hvert fald afslører han – ligeledes på Twitter – at han er lettere begrænset udi de gastronomiske discipliner.

»Men kan du lave mad?, spørger en fan.

»Havegryn og pasta,« svarer Holger Rune.