Det har været en kamp mod uret for Holger Rune de seneste dage.

For den danske tennisprins har nemlig været hårdt ramt på fysikken, siden han søndag vandt en dramatisk finale ved BMW Open i München, hvor han kæmpede sig igennem smerter.

Kort efter kunne Rune-lejren så fortælle, at det 19-årige stjernefrø var 'godt brugt' og bøvlede med en masse skavanker. Og derfor har det da også haltet med fysikken efterfølgende.

Indtil nu.

Foto: Sebastien Nogier
Vis mere

For fredag fortæller danskerens mor og manager, Aneke Rune, til B.T., at Holger Rune har mærket en markant forbedring i kroppen de seneste 24 timer.

Og derfor bør han nu være helt klar, når han går på banen til fredagens andenrundekamp ved Madrid Open.

»I går aftes (torsdag aften, red.) sagde Holger, at hans krop føltes meget bedre. Og han bevægede sig udmærket i den time, han var på banen i går. Så skal vi ikke tro på, det er positivt alt i alt,« lyder det fra Aneke Rune, inden hun tilføjer:

»Holger er i super godt humør, og han er rigtig glad for at være tilbage i Spanien, hvor han ikke har spillet i mange år.«

Den danske verdensstjerne møder senere fredag servekongen Aleksandr Bublik fra Kasakhstan ved ATP 1000-turneringen i den spanske hovedstad.