Hjælp til BT.dk

Nedenfor finder du en række spørgsmål og svar på generelle spørgsmål omkring bt.dk. Teksten er senest opdateret marts 2016.

Hvordan finder jeg rundt på bt.dk?

B.T. er inddelt i kategorierne Nyheder, Sport, Underholdning, Forbrug og Sundhed, som består af en lang række sektioner som fx fodbold, krimi og film og tv. Du kan få et overblik over alle sektioner ved at trykke på mere-knappen i menuen øverst på sitet. Under de enkelte sektioner vil du finde artikler, videoer og billedgallerier sorteret efter, hvornår de er publiceret.

I menuen kan du også finde en del praktisk information under kategorien "Om BT" - her kan du bl.a. købe abonnement og finde relevante links til fx BT Shop og vores nyhedsbreve.

Sidst, men ikke mindst kan du benytte vores søgefelt, som også ligger øverst på sitet og følger med dig rundt. Læs mere om søgefeltet nedenfor.

God fornøjelse.

Er indholdet på bt.dk det samme som i avisen

Nej, indholdet på bt.dk er ikke helt det samme som i avisen. Dels bringer bt.dk ikke alle artiklerne fra avisen. Dels opdateres bt.dk døgnet rundt med nyheder, som ikke nødvendigvis kan findes i avisen dagen efter.

Hvor ofte bliver bt.dk opdateret?

Bt.dk bliver opdateret mange hundrede gange i løbet af et døgn.

Hvordan finder jeg en artikel fra sidste uge?

På alle sider på bt.dk kan du øverst på siden finde et forstørrelsesglas, som er til at søge efter indhold med. Skriv et eller flere ord, som du ved indgår i den artikel, du leder efter og tryk enter. Jo flere ord, du skriver, des mere præcis bliver din søgning.

Må jeg printe artiklerne fra internetavisen?

Du må gerne printe artikler til privat brug, men denne adgang gælder alene fysiske personer. En virksomhed må ikke printe en artikel m.v., herunder heller ikke til brug for kopiering til virksomhedens medarbejdere.

Hvilken browser og skærmopløsning er bedst for at se bt.dk?

bBt.dk er et responsivt site og derfor optimeret til alle skærmstørrelser. Vi supporterer de mest brugte browsere - tre versioner tilbage. Du får størst glæde af bt.dk, hvis du sørger for altid at opgradere din browser til nyeste version.

Fandt du ikke det du søgte?

Har har du spørgsmål som ikke blev besvaret her, så kontakt B.T.