Den 51-årige 'GO' Morgen Danmark'-vært Puk Elgård har fået en temmeligt sælsom nattevane. Det afslører hun i ugens udgave af podcasten 'Helt væk med Hemmingsen'.

Hun har afsløret vanen på sin Instagram-story, men hvis man ikke har nået at se det, uddyber hun det her over for værterne Anders Hemmingsen og Emma Wittendorff, der i denne uge har 'Årgang 0'-stjernen Rachel med som gæst.

»Jeg har fået den her vane. Det er mærkeligt, og det er sket mange gange nu. Hver gang, jeg lægger mig til at sove, tænker jeg ‘ikke i nat, Puk, lad være med at gøre det i nat’«, siger hun.

»Men så vågner jeg, og det starter med, at jeg vågner kvart over tre, og tænker ‘nej, du skal ikke gøre det. Bare sov videre’. Og så bliver den halv fire, og så bliver den kvart i fire, og så ved jeg bare, at det er uundgåeligt,« siger hun, inden hun endelig kommer til sagen og løfter sløret for, hvad det er for en vane.

»Og så sker det, og så sætter jeg mig op. Så tænder jeg for fjernsynet og ser 'Kender du typen'. For det kommer ti minutter i fire hver nat«.

Som morgenvært står hun op med hønsene for at komme på arbejde til tiden, men hun er langt fra den eneste, der har en forkærlighed for natlige genudsendelser. Det har hun fundet ud af, efter hun afslørede det på Instagram.

»Vi er virkelig, virkelig mange. Folk skriver til mig, at når de vågner i morgen og skal se ‘Kender du typen’, så vil de tænke på at vi er mange. Folk har været virkelig glade og skrevet tak fordi, jeg har skrevet det, for de har troet, de var alene«, siger hun.

Hør hele interviewet i ugens afsnit, hvor du også kan høre om en pige med ømme knæ, der søger fyren fra en skøn tur med elevator, en mand i 50-55 års-alderen, som søger en 25 årig skønhed fra en madkø og to friske piger, som søger en kendt roommate.

Andre læser også