»Jeg kan godt forstå, man undrer sig – det gør jeg også selv,« fortalte Oliver Bjerrehuus, da han tirsdag medvirkede i B.T.s podcast 'Helt væk' og for Gud ved hvilken gang blev spurgt af en lytter, hvordan det er at have så ung en kæreste.

Den 46-årige tv-personlighed og tidligere model kunne nemlig i april afsløre, at han danner par med den blot 21-årige Sofie Amalie Elkjær.

Og selvom han i podcasten først joker med, at det er super dejligt, fordi de 'intet har til fælles og derfor har en masse sex, fordi de ikke kan finde noget at snakke om', så bliver han hurtigt alvorlig, da han fortæller, hvordan han mødte den unge studerende en aften i byen, hvor de begge gik rundt og var lidt forvirrede.

»Jeg var sgu en sørgelig skid, da jeg mødte hende. For meget i byen, for meget pikken ud af bukserne og for meget druk,« siger Oliver Bjerrehuus.

Tv-personlighed og tidligere model Oliver Bjerrehuus.
Tv-personlighed og tidligere model Oliver Bjerrehuus. Foto: Asger Ladefoged
Vis mere

Han bor sammen med sin ældste søn, Oscar Bjerrehuus, som han har med Anna von Lindholm, og mens hans 20-årige søn festede løs i lejligheden med sin venner, sad hans far på sit soveværelse og følte sig alene og uaktuel.

»Han har skønne venner, men jeg sad og tænkte: 'Jeg er sgu bare røget i andensorteringen, og det er sgu ikke mig, der er the shit mere – det er faktisk dem',« husker Oliver Bjerrehuus, der tog tyren ved hornene og begyndte at være med, når vennerne mødtes.

»Så jeg endte i byen med yngre og yngre klientel, og da jeg mødte hende (Sofie Amalie Elkjær, red.) var hun skør og interessant nok, fordi afstanden var så stor, at vi ikke rigtigt kunne komme ind på den samme frekvens, og vi kunne ikke rigtigt gøre hinanden skidesure,« Oliver Bjerrehuus, der blandt andet har været i et meget stormfuldt og offentligt forhold med 'Forsidefruerne'-deltageren Gunnvør Dalsgaard, med hvem han har tre børn.

Han var dog hurtig til at insistere på at møde hendes forældre, så han kunne finde ud af, om de ville bede ham 'at fucke af'. Heldigvis fik han ingen problemer med svigerforældrene.

»Det fedeste ved at have en ung kæreste er, at hendes forældre er lige så gamle som mig, og de er pissesøde, så vi hygger og tager på skiferie sammen,« fortæller Oliver Bjerrehuus.