Podcasten ’Helt Væk med Hemmingsen’ hjælper dig med at finde det, du søger. Anders Hemmingsen bestyrer hittegodskontoret i selskab med kendte og aktuelle værter.

I denne uges udsendelse har studiet fået besøg af komikeren Melvin Kakooza, der er kendt fra tv-programmerne ’Stormester’ og ’Gæsten og Hesten’.

Sammen med værterne Anders og Emma hjælper han de mange danskere, som mangler noget. Han er fyldt til randen med skarpe spørgsmål, og det kommer især til gavn, når værterne forsøger at løse et nordsjællandsk kup.

En sommeraften i starten af juni står Stine og kigger ud af sit vindue i Meløse, Nordsjælland. Foran hendes vindue ser hun to mænd og en kvinde bakse med at få et eller andet ind i en hvid varevogn.

Har du set denne ret genkendelige dukke? (Privatfoto)
Har du set denne ret genkendelige dukke? (Privatfoto)
Vis mere

Pludselig hører hun kvinden råbe: »Jeg vil ikke køre, jeg vil ikke køre,« og i stedet sætter en af mændene sig ind på førersædet, og de kører væk i en fart.

Til sin store forargelse opdager Stine, at de har stjålet hendes 18 kilo tunge betondukke og smidt den tilhørende bænk, der normalt står foran hendes hus, på den anden side af vejen.

Nu udlover Stine en dusør til finderen af betondukken, som hun håber vender hjem i god behold til Meløse.

I denne uges episode kan du desuden få svaret på, hvad er en kødhjelm er, når en noget desperat dreng leder efter pigerne, der introducerede ham for konceptet. Og så får du en update på, hvordan det er gået Martin, der leder efter 10 damer, han kunne gøre gravide.

Kan du hjælpe med ugens efterlysning, eller mangler du selv noget, så skriv til ’Helt væk med Hemmingsen’s Instagram-profil.