Det er ikke længe siden, at L.O.C. fortalte, at han ikke troede på kærligheden.

Men det betyder ikke nødvendigvis, at den 42-årige rapper med det borgerlige navn Liam O'Connor aldrig skal være far igen.

Det fortæller han i B.T.-podcasten 'Helt væk', hvor han svarer på, om han skal have flere børn end den femårige søn Constantin, som han har med tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

»Som irer er jeg jo ekstremt bagud med kun én. Du ved, det er sådan, at der skal jo helst være seks! Ej, måske på et tidspunkt,« afslører L.O.C. i podcasten.

Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor, mens de stadig dannede par, da L.O.C. vandt 'Voice'-finalen i 2012.
Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor, mens de stadig dannede par, da L.O.C. vandt 'Voice'-finalen i 2012. Foto: Søren Bidstrup
Vis mere

Her fortæller han også, at selvom han ikke nødvendigvis tror på »den enestående kærlighed«, så slipper han ikke for lumre beskeder i indbakken fra håbefulde kvinder.

Særligt ikke, hvis han lige har været i medierne, så kvinderne kan lave et smart twist på noget, han har sagt der.

»Jeg tror egentligt, at det er fordi, det er så uforpligtende for folk. At det er sådan lidt: 'Amen, jeg gør det bare, og så fuck om der sker noget',« begrunder Liam O'Connor de mange beskeder.

Selv holder han sig da heller ikke for god til at crashe andres kærlighedsfester. Det har han tilmed gjort til flere bryllupper.

»Når man har været på tour og ender på et hotel, så kommer man jo altid lige i tid til natmaden og sådan noget, så det er sket et par gange rundt omkring. Et norsk bryllup i Skagen engang, tror jeg – det var sammen med Simon Juul. Og så på et bornholmsk hotel,« fortæller Liam O'Connor til store grin i 'Helt væk'.

»De er så stive, så der er ikke nogen, der registrerer noget. Der er sjældent gået noget galt.«

Liam O'Connor har den femårige søn Constantin med tv-værten Christiane Schaumburg-Müller.

Parret gik endegyldigt fra hinanden i 2019.

De fandt sammen i 2008 efter at have kendt hinanden i ti år. Året efter blev de både forlovede og gik fra hinanden igen. Men i 2010 kom forlovelsesringen så tilbage på fingeren, og i 2012 blev parret gift ved et storslået slotsbryllup på Tåsinge.

I 2015 blev Christiane Schaumburg-Müller og Liam O'Connor så skilt. Men året efter kom nyheden om, at de ventede deres fælles søn Constantin og i øvrigt var sammen igen.

Men i oktober 2019 kom det så frem, at parret var gået endegyldigt fra hinanden og ikke havde været sammen i et godt stykke tid.

Samme år fandt 39-årige Christiane Schaumburg-Müller i stedet sammen med rigmanden Daniel Åxman, som hun i dag bor med i Gentofte.