Selvom sårene stadig er friske, og huden rundt om øjnene vil være gul og blå det næste stykke tid, så er Lisbeth Østergaard mere end tilfreds med sin beslutning om at få opereret sine øjenlåg mindre.

Der er faktisk kun én ting, hun fortryder, fortæller den 41-årige influencer og tidligere tv-vært i B.T.s podcast 'Helt væk'.

Og det er, at hun ikke nåede at se det stykke hud, kirurgen skar væk.

»Der må jo have været noget hud, som han må have lagt på en lille bakke. Og jeg er bare træt af, at jeg ikke vendte mig om og sagde: 'Hey, må jeg lige tage et billede til Instagram?' eller 'Må jeg lige se, hvor mange gram hud der er?' Jeg fortryder lidt, at jeg ikke nåede at se det klamme øjenlågshud, der bare lå der,« griner hun.

Lisbeth Østergaard besluttede sig få at få fjernet et stykke af sine øjenlåg, fordi de var begyndt at blive tunge og hængende. Faktisk har det irriteret hende i ret lang tid. Men som influencer, der lever af at filme sig selv, er der aldrig rigtig et godt tidspunkt at få det gjort, fortæller hun.

For selvom operationen tog nøjagtig 31,5 minutter, så varer efterveerne noget længere. Lisbeth Østergaard har derfor taget smertestillende piller, og da hun torsdag besøgte B.T.s podcaststudie, gemte hun stadig sine tre dage gamle ar bag et par farverige solbriller.

Alligevel havde hun overskud til at fortælle om operationen, som hun beskriver som 'creepy'.

En sådan øjenlågsoperation foregår nemlig under lokalbedøvelse, hvorfor Lisbeth Østergaard tydeligt kunne høre, hvordan der blev klippet i hendes øjenlåg.

Men først fik hun besked på at holde øjnene lukkede, så kirurgen kunne give hendes seks stik på hvert øje for at bedøve området.

»Så siger han på et tidspunkt: 'Nu kommer der en lidt klippende fornemmelse', og jeg kan jo ikke se, hvad der foregår, men inde i mit hoved forestiller jeg mig, at han lige tager armen hen på bordet med instrumenter og finder en tre-i-ener-negleklipper,« siger Lisbeth Østergaard og efterligner lyden af en saks, der klipper.

Hør alle detaljerne i ugens 'Helt væk', hvor værterne Anders Hemmingsen og Emma Wittendorff sammen med en kendt gæst hver uge forsøger at opklare diverse efterlysninger fra lytterne.