Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Linse Kessler er blevet hele Danmarks Brygge-dronning og et symbol på godt humør og social samvittighed.

Men ligesom de fleste andre, bærer hun rundt på lig i lasten, som plager hendes samvittighed. I Linses tilfælde handler det om mobning.

De fortæller hun i ugens afsnit af B.T.s podcast 'Helt væk med Hemmingsen'.

»Det er en, der hedder Nanna. Da jeg var lille, gik jeg på Brygge-skolen. Der var vi helt nede i de små klasser«, siger hun til værterne Anders Hemmingsen og Emma Wittendorff.

»Nanna hun drillede mig. Hun prøvede sådan at mobbe mig. Men det var ikke nogen god idé«, siger 'Familien fra Bryggen'-matriarken.

Hævnen var nemlig sød.

»Så jeg mobbede Nanna tilbage, og fik nogle stykker med. Så jeg har faktisk lidt dårlig samvittighed«, siger hun i ugens podcast, hvor du blandt meget andet også kan høre om Dianas mor, som faldt igennem et kloakdæksel i København.

I videoen over artiklen kan du se, hvordan hun mobbede Nanna.

Linse Kessler. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017)
Linse Kessler. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2017) Foto: Ida Guldbæk Arentsen
Vis mere

I podcasten 'Helt væk med Hemmingsen' hjælper værterne med at finde glemte sager og personer. Og Linse Kessler ønsker som ugens gæst at efterlyse Nanna. Hun vil gerne se hende i øjnene, og finde ud af, hvordan hun har det.

»Jeg er ikke en mobber. Jeg var altid sød til ikke at mobbe og til at sige til de andre de skulle lade være. Men lige den her det var sådan en payback, og jeg har haft dårlig samvittighed over den hele mit liv«.

»Nanna stoppede på skolen. Måske på grund af det, men jeg tror også, der var noget med hendes forældre«, siger Linse Kessler.

Kan du hjælpe med ugens efterlysning, eller mangler du selv noget, så skriv til ’Helt væk med Hemmingsen’s Instagram-profil.