I mere end 20 år har danskerne hvert år ved juletid kunnet se den frække far, som vil skrabe forud på sin skrabejulekalender, men bliver stoppet af sin lille datter med løftet pegefinger.

Reklamen blev lavet i 1995 og har gjort pigen til et kendt ansigt blandt danskerne - men hvor er hun nu?

Det forsøger Anders Hemmingsen at finde ud af i ugens udgave af podcasten 'Helt væk med Hemmingsen' sammen med medvært Emma Wittendorff og ugens gæst, den tidligere sugardater Gina Jaquiline.

Opgaven viser sig dog hurtigt at være meget svær, for selv reklamens instruktør, Martin Werner, har mistet kontakten til hende, fortæller han.

Martin Werner kan hverken huske, hvad hun hedder, eller hvor hun er fra, men kan til gengæld afsløre, at hun ikke havde det nemt med indspilningen af reklamen.

»Det svære var, at hun, der jo var en lille pige på det tidspunkt, ikke havde nogen som helst interesse i at være med, da hun først stod til optagelserne. Hun satte i et vræl og nægtede, så jeg måtte love hende en cykel. Ikke så pædagogisk, men det virkede,« fortæller han.

»Så tørrede hun tårerne væk. Så fik vi det filmet i løbet af en halv time, og så ville hun gerne have sin cykel og så i øvrigt hjem,« siger instruktøren.

Reklamen var hans allerførste, og det må siges at være en fantastisk debut, idet den stadig bliver sendt den dag i dag. Det havde han ikke regnet med, da den blev lavet.

»Jeg havde ingen forventninger om, at det ville blive til det klenodie, det blev. Det er jo også, fordi der ligger et eller andet helt grundlæggende universelt i historien, og så er det jo bare hyggeligt med sådan et skrabelod, der dukker op og minder os om, at nu er det jul,« siger Martin Werner.

»Det er skudt på et meget lille set. Der var to meter og 10 til loftet, og skuespilleren, der spillede faren, var en meter og 98 høj. Det var meningen at gøre ham duknakket og stor i forhold til den her lille pige. Og fordi vi ikke havde så mange penge at lave filmen for, kunne vi ikke skyde i så mange vinkler, så det hele er faktisk skudt i samme retning,« afslører han.

I ugens udgave af 'Helt væk med Hemmingsen' har holdet mere held med at finde den unge Tivoli-ansatte Frederik, som er blevet efterlyst af en række piger, der synes, han ligner Justin Bieber.

Mangler du selv noget? Så skriv til vores Instagram-profil 'Helt væk med Hemmingsen' og efterlys det!