»Jeg brød ud af Jehovas Vidner som 19-årig, og blev udstødt af mine forældre som konsekvens. Men jeg er så glad for, at jeg gjorde det«.

21-årige Tabita Thinggaard er flyttet fra hjembyen Herning til Hornbæk i Nordsjælland, hvor hun nu skal forsøge at starte et nyt liv, efter hun sagde nej til de stramme regler for personlig udfoldelse, som hersker i Jehovas Vidner.

Samtidig forsøger hun at starte en sangkarriere - en levevej, som ikke var tilladt, da hun boede hos sine forældre.

»Jeg måtte ikke stille op i X Factor, fordi det reflekterer en kultur, som Jehovas Vidner ikke vil være en del af«, siger Tabita til B.T., som er kommet i kontakt med hende, efter hun fik en central rolle i ugens udgave af podcasten 'Helt væk med Hemmingsen'.

Hør den her:

Ugens gæst er rapperen Pattesutter, der har eftersøgt en kvinde til at pynte på forsiden af hans nye single 'Lille pik' på podcastens Instagram-profil, og her var Tabita Thinggaard en af de mange, der havde ansøgt.

Hun er i den syvende himmel, da B.T. tirsdag kan afsløre, at hun er blevet udvalgt af Pattesutter:

»Det er simpelthen for vildt. Jeg er mega glad, for det er så sjovt, og han er så grineren,« siger hun.

Og det er ikke kun oplevelsen, der glæder hende, for hun ser det også som et led i sin plan om at blive professionel sangerinde.

»Det er et springbræt til at komme i medierne. Jeg prøver på at blive kendt ved blandt andet at være Side 9-pige og deltage i reality-programmer, og så køre det over i at synge,« siger Tabita Thinggaard.

»Jeg har været til audition til et reality-program, og håber på, at jeg kommer med. Jeg føler, jeg har gode kort på hånden, for det var dem, der kontaktede mig og spurgte, om jeg ville komme til audition. Jeg kan desværre ikke afsløre, hvad det er for et program, for jeg har tavshedspligt indtil videre,« siger hun.

Nu kan hun tage første skridt på vej mod musikkarrieren, når hun sammen med Pattesutter skal lave et vildt cover til hans nye single. Mød ham i ugens udgave af 'Helt væk med Hemmingsen'.

I ugens episode kan du også møde Anders, der efterlyser sit hus(!) og Ann, som desperat søger tre hæklede Suspekt-dukker. Lyt med lige her.