Lyt til artiklen

»Han er jo bare hele Danmarks charmetrold. Flemming er bare... man kan ikke ikke lide Flemming.«

Sådan siger Danmarks måske største Flemming Møldrup-fan, Annie Backer, i tirsdagens udgave af B.T.-podcasten 'Helt væk'.

Det er på trods af, at hun er blevet brændt noget så vederstyggeligt af af sit idol.

I sidste uge fik Annie Backer nemlig tatoveret Flemming Møldrup på sit ben og hoppede med det samme på Instagram for at gøre 'Kender du typen?'-stjernen opmærksom på den permanente og smertefulde hyldest.

'Hej Flemming, du kender mig ikke, men jeg er kæmpe fan. Så meget, at jeg har fået dit ansigt foreviget. Håber, du kan lide den!' skrev hun.

Annie Backer hørte dog aldrig fra Flemming Møldrup. På trods af at hun kunne se, at han havde læst beskeden.

Derfor har værterne på 'Helt væk', Anders Hemmingsen og Emma Wittendorff, kontaktet DR-stjernen for at få en forklaring.

Og det viser sig, at han har så mange fans, at det er svært at nå at svare dem alle. Og at Annie Backers tatovering ikke engang er så vild og unik, som hun selv tror.

Flemming Møldrup.
Flemming Møldrup. Foto: Linda Kastrup
Vis mere

»Der findes også en fyr derude med en tatovering af mit ansigt på sin læg. Af en eller anden årsag skal jeg altid havne på benene,« siger Flemming Møldrup, der fortæller, at han lige skulle finde en grimasse, der kunne passe, da han så Annie Backers hyldest.

»Det er jo en stor beslutning af få et billede af mit ansigt på sit ben. Og når man ligesom er ansigtet, så gibber det lidt i en. For det er ikke på grænsen til at være grænseoverskridende, men man træder lige et skridt tilbage,« siger Flemming Møldrup, der til sidst ender med at undskylde for sit manglende svar.

I 'Helt væk' har værtsparret besøg af den 'Vild med dans'-aktuelle influencer Mascha Vang. Og hun har ærligt talt svært ved at forstå Annie Backers valg.

»Hvorfor lige ham? Af alle mænd...« siger hun og påpeger, at Flemming Møldrup jo også bliver ældre, og en dag vil man måske ikke kunne genkende ham i tatoveringen.

»Så er det en sjov historie. Det er det værd,« siger Annie Backer.

»Han er bare en sweetheart. Man kan kun holde af ham.«