Et gammelt DR-rygte om aftalt spil er nu blevet bekræftet.

For 12-13 år siden sendte Danmarks Radio ungdomsprogrammet 'Hjerteflimmer', hvor det faste indslag 'Sig det med blomster' var ualmindeligt tåkrummende.

I indslaget tog programmets vært, Sara Bro, en usikker teenager under armen med hen til en klassekammerat, som han eller hun var hemmeligt forelsket i.

Et af indslagene er siden blevet et viralt hit på internettet. Her ser man en rystende nervøs Alexander fra Kolding spørge sin gymnasiekammerat Louise, om hun vil med ham i biografen. Problemet er bare, at Louise allerede har en kæreste, som dukker op midt i det hele og efterlader Alexander med lang næse.

Se indslaget her:

Troede vi.

Det viser sig nemlig, at vi slet ikke skal have så ondt af Alexander alligevel.

B.T. har været i kontakt med de medvirkende, og nu står 'kæresten' i trekantsdramaet, den i dag 32-årige Mikkel Møller Jensen, frem og fortæller, at det hele var fup.

»Jeg har været i tvivl, om jeg skulle sige det, men sandheden er, at det er et hoax (fupnummer, red.). DR vidste det heller ikke. Det er mig, Alexander, Louise og hende den sidste, som jeg ikke kan huske hvad hedder, som tog pis på det hele,« fortæller han til B.T..

Mikkel Møller Jensen tilføjer, at det var 'offeret' Alexander, der var hjernen bag det hele og tilmed advarede sine venner med en sms om, at tv-holdet var på vej, da han sad med Sara Bro i DR-bilen.

»Grunden til, at Alex spiller så godt er, at han var pissenervøs over at være i gang med at tage røven på Danmarks Radio,« forklarer han og understreger, at DR altså ikke vidste noget om deres 'prank'.

Værten, der blev snydt, Sara Bro, tager det i dag med et stort smil.

»Vi lavede 80 programmer og var vant til, at der var al mulig ballade, men den der opdagede jeg ikke. Det var virkelig godt,« siger hun til B.T.

Hun mødte Mikkel Møller Jensen før jul og fik forklaret, hvordan det hang sammen.

»Jeg havde godt hørt rygter om det før, men tænkte, det ikke kunne være rigtigt. Så da jeg mødte Mikkel, ville jeg bare høre alt. Det må have været så sjovt at planlægge.«

Du kan høre hele historien om, hvordan fire gymnasievenner snød DR i den seneste udgave af B.T.s podcast 'Helt væk med Hemmingsen'.