Danske Emil Nielsen kan være på vej til at skifte franske Nantes ud med mægtige Barcelona.

B.T. erfarer fra flere kilder, at Nantes og Barcelona i øjeblikket forhandler om prisen på den 23-årige målmand, der er i periferien af Nikolaj Jacobsens landsholdstrup.

Der er dog intet konkret på plads endnu – modsat hvad et fransk medie har skrevet tidligere torsdag.

Ifølge B.T.s oplysninger har Barcelona set sig varm på Emil Nielsen som afløser for danske Kevin Møller, der har kontraktudløb næste sommer.

Foto: CHARLY TRIBALLEAU
Vis mere

Emil Nielsen har dog kontrakt med Nantes indtil sommeren 2022, og derfor skal den spanske storklub altså købe danskeren fri, hvis de ønsker ham i Barcelona-trøjen allerede fra næste sæson.

B.T. har været i kontakt med Emil Nielsens agent, Rasmus Skram, og han vil ikke forholde sig til oplysningerne om igangværende forhandlinger mellem Nantes og Barcelona.

»Jeg kommenterer ikke på enkelte klubnavne. Men jeg kan sige, at Emil Nielsen er interessant for mange forskellige klubber, men han er rigtig glad for at være i Nantes,« siger Rasmus Skram og fortsætter:

»Derudover har han kontrakt til sommeren 2022, og han har ingen klausuler i sin kontrakt, så hvis han skal nogen steder før det, så skal han købes fri,« lyder det.

Emil Nielsen skiftede i sommeren 2019 fra Skjern til Nantes, og han har imponeret stort i sin første sæson i den franske topklub.

Og nu kan det altså ende med at sende ham videre til Barcelona om et år, hvis de to klubber kan blive enige om en pris.