Foto: Claus Fisker
EM-truppens mange skader har fået landstræner Ulrik Wilbek til at hasteindkalde højrefløjen Patrick Wiesmach til tirsdagens testkamp mod Qatar.

Opgøret er sidste finpudsning, inden EM i Danmark, hvor landsholdet spiller åbningskamp søndag i Herning, og Wiesmach er kaldt ind, fordi såvel Hans Lindberg som Lasse Svan Hansen begge døjer med skader:

- Efter at Hans Lindberg fik et trælår i kampen mod Frankrig søndag og set i lyset af, at vi stadig skal skåne Lasse Svans lyskeskade lidt, mener vi i landsholdsledelsen, at det er fornuftigt at gardere højre fløj pladsen – og her er det oplagt at lade Wiesmach træde til, siger landstræneren i en pressemeddelelse fra DHF.

Danmark vandt søndagens kamp mod Frankrig i Paris med 29-28 på et mål af Mikkel Hansen i sidste sekund, men det var med blot 13 spillere på holdkortet ud af de 18, Ulrik Wilbek har udtaget til EM.

HANDBALL-WC2013-MEN-ESP-DEN

Wilbek måtte til den kamp se bort fra Lasse Svan Hansen, Mads Mensah Larsen, Rasmus Lauge, Anders Eggert og Jesper Nøddesbo, mens Bo Spellerberg ligesom Lindberg måtte forlade banen undervejs efter nogle knubs.

Lige efter kampen mod Frankrig var det dog kun én af skaderne, der for alvor vækkede bekymring hos Wilbek.

- Eggert er jeg mest bekymret for. Vi skal have et overblik over situationen i morgen og se, hvem der kan træne, sagde Wilbek søndag aften om lægskaden, der driller sidste års VM-topscorer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.