Rasmus Lauge og Anders Eggert er foreløbigt ude af truppen.
Rasmus Lauge og Anders Eggert er foreløbigt ude af truppen. Foto: CLAUS FISKER
To spillere er blevet siet fra, inden Danmark spiller sin første kamp ved EM i håndbold på søndag, når de danske medaljefavoritter møder Makedonien. Det er er venstre fløjen Anders Eggert og playmakeren Rasmus Lauge.

Begge spillerne er blevet fravalgt på grund af skader.

Det ligner umiddelbart en svækkelse, at Anders Eggert ikke er med fra begyndelsen af turneringen. Den lille fløjspiller blev topscorer ved VM sidste år, hvor han også blev valgt til turneringens all star-hold. Flensburg-spilleren er desuden en sikker straffekastskytte.

DHF oplyser, at Eggert endnu ikke er så langt med behandlingen af skaden i venstre læg, at Wilbek tør lade ham spille. For Rasmus Lauges vedkommende har det hele tiden været Wilbeks plan, at Laugue skulle begynde EM-slutrunden som tilskuer på grund af den knæskade, som han først nu er ved at være kommet sig over.

Begge spillere kan dog blive aktuelle igen i løbet af slutrunden.

- Jeg synes, det er værd at understrege, at vi fremdeles opererer med en trup på 18 spillere, og at alt kan komme i spil i forhold til de tre udskiftninger, vi har lov at benytte os af i løbet af turneringen.

Ulrik Wilbek kan altså i løbet af EM-slutrunden vælge at skifte ud i truppen tre gange, hvis han mener, at det gavner de danske muligheder.

Foreløbig ser truppen sådan ud af efter, at Eggert og Lauge er bliver siet fra.

Målmænd: Niklas Landin og Jannick Green

Fløje: Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen og Casper U. Mortensen

Stregspillere: René Toft Hansen, Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen

Bagspillere/forsvarsspillere: Kasper Søndergaard, Mads Christiansen, Thomas Mogensen, Bo Spellerberg, Henrik Møllgaard, Klaus Thomsen, Mads Mensah Larsen og Mikkel Hansen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.