Lærke Møller var rørt, da hun onsdag aften gæstede håndboldmagasinet Kontra på TV2 Sport.
Lærke Møller var rørt, da hun onsdag aften gæstede håndboldmagasinet Kontra på TV2 Sport. Foto: TV 2 SPORT

Lærke Møller besøgte onsdag aften håndboldmagasinet Kontra, som blev sendt på TV2 Sport, og her fik hun afløb for sine frustrationer for al snakken om skader til den uheldige bagspiller.

Tårer. Gråd. Og en ærlig og vred håndboldspiller, som er træt af at tale om skader.

Det lyder som gode ingredienser til et tv-program, og da Lærke Møller flankeret af studievært Thomas Kristensen og eksperten Trine Nielsen var på besøg i Kontra-magasinet på TV2 Sport, fik vi beviset:

Det ER godt tv.

Lærke Møller, der i september blev alvorligt knæskadet, anerkendte, at hun har haft fysiske skavanker gennem sin karriere, men ikke desto mindre er hun træt af, at det handler om det størstedelen af tiden i medierne.

»Man bliver bare så træt. Som jeg har sagt før: Ja, jeg har haft et par store skader før i min karriere. Jeg har spillet i ti år, og så har jeg bare lyst til at sige: Prøv lige at undersøge lidt mere omkring det, før du giver mig det der stempel, fordi du har læst et eller andet sted, at jeg har været skadet,« sagde Lærke Møller til TV2 Sport.

546546546546546546546

Hun er faktisk 'pissetræt' af det, som hun sagde, men det er hun derimod ikke af kæresten, AaB-fodboldspilleren Thomas Enevoldsen, som har været en stor støtte for Lærke Møller gennem hele forløbet.

Enevoldsen var med på en Skype-forbindelse i indslaget, og da han åbnede munden, blev Lærke Møller tydeligt rørt og påvirket. Hun fældede en tåre og måtte lige holde en kort talepause.

»Jeg prøver at få hende i godt humør. Det er selvfølgelig det sværeste i sådan en periode, hvor der bliver frataget hende noget, som hun allerhelst vil. Det er at spille håndbold. Det er at træne hver dag og spille kamp i weekenden,« sagde Thomas Enevoldsen til TV2 Sport.

Tirsdag underskrev Lærke Møller en to-årig kontrakt med Team Esbjerg, som hun skifter til pr. 1. juli. Hun forlader dermed Team Tvis Holstebro.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.